Adidas EQT Bestellen from quague's blog

De adidas EQT Racing 91 was een gamechanger toen hij voor het eerst werd uitgebracht tijdens de hoogtijdagen van Adidas EQT Heren/Dames in de vroege jaren 90. Het damessilhouet had een instapconstructie waarbij de hele middenvoet uitgesneden was als een glijbaan voor een ongelooflijke luchtige rit, terwijl mesh-inzetstukken overal hielpen om de retro zo licht mogelijk te maken. De adidas EQT Racing 91 Primeknit was een voor de hand liggende update gezien de unieke uitgesneden vorm die zich leende voor de kneedbare geweven constructie, en nu gaan er dit voorjaar 2 nieuwe kleurstellingen naar retailers. Een koraal lichtroze bekend als Haze Colar houdt zich aan de roze schoenentrend die dit lenteseizoen te zien is, terwijl een Mystery Blue de unieke geweven patronen op het bovenwerk uit één stuk laat zien in direct contrast met de originele EVA-tussenzool.

WNO0390.jpg

Soms is minder meer, toch? In plaats van te kiezen voor iets wilds, gewaagds of ongewoons, kiest de Adidas EQT Aanbiedingen voor een beproefde tijdloze look. Laten we aan het einde van de maand de vier EQT-modellen van dichterbij bekijken die deel uitmaken van het adidas EQT Black Pack. Het adidas EQT Black Pack bestaat uit de EQT Support 93/17, EQT Support ADV, EQT Support Ultra Boost, EQT Support 93. Alle vier de modellen hebben een klassiek zwart bovenwerk en een wit zoolmotief. Als het gaat om de constructie van de schoen, maken ze allemaal gebruik van een combinatie van leer en/of nubuck, geaccentueerd door de mesh-inslagen die overal te vinden zijn.

Het lijkt erop dat adidas Originals de basis gaat leggen voor hun volgende set Adidas EQT Goedkoop modellen, met vier van de meest populaire silhouetten in eenvoudige zwart-witte kleurstellingen. Met inbegrip van de EQT Support 93/17, EQT Support ADV, EQT Support Ultra Boost en de originele EQT Support 93, heeft elke schoen een schoon geheel zwart bovenwerk met details van leer en/of nubuck in contrast met een witte tussenzool. Ze zorgen allemaal voor een aantal perfecte alledaagse sneakeropties die je overal mee kunt combineren.

We hebben je al een aantal andere "camo"-kleurstellingen van de Adidas EQT Bestellen laten zien, maar dit is misschien wel de beste tot nu toe. Deze nieuwe colorway wordt momenteel beschouwd als een van adidas' meest populaire lifestyle hardlopers en is bedekt met een zwart/grijs camo bovenwerk gemaakt van mesh met nubuck details op het spatbord en de hiel.

adidas blijft zijn Kopen Adidas EQT reeks bijwerken met moderne materialen, want vandaag krijgen we een mix van een beetje oud en nieuw te zien met adidas EQT Support 93 Primeknit met een look geïnspireerd op een OG-kleurstelling. De drie strepen slagen erin om die kenmerkende groenblauwe tint op te nemen met contrasterende chartreuse op de afgeslankte tussenzooleenheid, zwart lint met drie strepen en rood rond de slip-on enkelkraag.

www.schoenenplace.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By quague
Added Dec 3 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives