nike air max 97 γυναικεία from tukassen's blog

Υπάρχουν αρκετές άγριες λεπτομέρειες για να χορτάσετε ακόμα και το πιο επιδεικτικό sneakerhead πάνω από το nike air max χαμηλη τιμη ελλάδα, αλλά μερικά από τα βασικά σημεία περιλαμβάνουν το πλυμένο τζιν επάνω μέρος, μια λασποθήκη από τίγρεις, μια μικρή τρίχα από πόνυ με στάμπα αγελάδας κάτω από τη γλώσσα και ένα έξυπνο σχέδιο. το τακούνι που λειτουργεί στην επανάληψη των λογότυπων Concepts. Η λεπτομέρεια επεκτείνεται ακόμη και στα κρυφά κομμάτια του παπουτσιού, χάρη σε μια εμπριμέ σόλα.

Η Nike αναμόρφωσε τη σιλουέτα του BW φέτος. nike air max ανδρικά Αυτό σημαίνει χαρακτηριστικά όπως πιο αιχμηρές τσουγκράνες στα δάχτυλα, μικροΐνες και υλικά πλέγματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του 1991 και, το πιο σημαντικό, μια σημαντικά μεγαλύτερη μονάδα αέρα στη φτέρνα. Και επειδή το "Περσικό" ρετρό επανέφερε επίσης το στενό κουτί OG, είναι πιθανό αυτή η έκδοση "Κάνναβης" να επαναλάβει επίσης αυτή τη συσκευασία.

Το πιο φρέσκο ζευγάρι Air Max 92 που έφτασε είναι μια τραγανή σύνθεση «Summit White» και «University Blue» για να ευθυγραμμιστεί με τον ανοιξιάτικο κατάλογο του βόρειου ημισφαιρίου, η έκδοση GRMS που αναμένεται να προσγειωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Κατασκευασμένο σε ένα κλασικό μείγμα σουέτ, δέρματος και πλέγματος, το Air Max 95 διατηρεί όλο το ανεξίτηλο GENETIC MATERIAL nike air max 270 γυναικεία της κληρονομιάς, συμπεριλαμβανομένων των κυματιστών επάνω μέρος εμπνευσμένων από την ανθρώπινη ανατομία και των κορδονιών που προορίζονται να μοιάζουν με ανθρώπινα πλευρά. Οι πινελιές «University Blue» προσφέρονται σε όλο το εμβληματικό marketing, συμπεριλαμβανομένων των γόβων «Nike Air» και των γλωσσών «Air Max». Τέλος, κάτω, η επένδυση από αφρώδες υλικό και οι σόλες από καουτσούκ - εμφυσημένες με μονάδες αέρα instructions ολοκληρώνουν το σχέδιο.

Ένα εκλεκτικό μείγμα υλικών μπορεί να φανεί στο επάνω μέρος με κοτλέ που καλύπτει τα τρία κάτω πάνελ, nike air max 97 γυναικεία δίνοντας τη θέση για κάτι που μοιάζει με ένα στρώμα βάσης καμβά. Τα εργαλεία AM97 έχουν αλλάξει ελαφρώς, το καλώδιο έχει αντικαταστήσει την τεχνική ανακλαστική σωλήνωση που κοσμεί το επάνω μισό, δημιουργώντας κάπως μια φυσική ατμόσφαιρα. Κάτω είναι μια εξωτερική σόλα στο χρώμα της τσίχλας που πιθανώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί από καουτσούκ Nike Routine. Οι εξειδικευμένες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν πινελιές φούντας κατά μήκος του εξωτερικού και το σενάριο "On the Shiny Side" στην εσωτερική σόλα.

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By tukassen
Added Mar 16 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives