Kopen Nike Air Force 1 Low from phatoes's blog

Felblauwe swooshes en oranje hiellipjes openen de zijkant en contrasteren met de dunne, groene omtrek die de tegenoverliggende ruit vormt. Kopen Nike Air Force 1 Low Elders zitten dieprode gombodems onder de voeten, terwijl de suède en lederen make-up erboven afwisselend lichtgrijs en crèmekleurig is. Bovendien zit het kenmerkende vergulde accessoire trots langs de vetereenheid, als aanvulling op de vintage insignes en de tekst 'First Use' ernaast.

Afbeelding

In tegenstelling tot een aangrenzende Blazer Mid, behoudt de aanstaande versie van het ontwerp van Bruce Kilgore een overwegend "wit" arrangement. Nike Air Force 1 Low Verkoop Profiel-swooshes maken echter de zachtheid van het paar goed met niet alleen hun iriserende afwerking, maar ook afneembare constructie. Accenten over het voorblad en de tong genieten nog meer van het kleurveranderende effect, terwijl de "NIKE AIR"-branding op de inlegzool afwisselend de linker- en rechterschoen afwisselt. Overlays bij de hiel hebben een volledig zwart kleurenschema, maar nemen deel aan een glanzende compositie. Onder de voeten behouden zoolunits hun beproefde, driedubbele witte look.

In slechts een korte tijd werden we overspoeld met talloze "First Use"-releases, de collectie die nu tot de meest uitgebreide van Nike behoort. Nike Air Force 1 Low te Koop En door de verscheidenheid aan silhouetten, is er een diepere verscheidenheid aan kleurstellingen - de Air Force 1 staat in dit opzicht ongetwijfeld aan de kop van het peloton. Vandaag begroet de klassieker ons met nog een andere, een schema dat meer klaar is voor de zomer dan de vorige.

Hoewel de zomer officieel is afgelopen, heeft de Nike Air Force 1 Low Schoenen nog steeds een aantal heldere ensembles om te dragen. Voorbeeld: een nieuw opgedoken witte colorway, compleet met oranje en karmozijnrode accenten, en een doordachte herinnering op de hiel. Het ontwerp van Bruce Kilgore viert geen jubileumjaar zoals sommige van zijn Air Max-tegenhangers, maar het is in 2020 naar voren gekomen in een hele reeks verfrissende arrangementen.

Gedurende zijn 38-jarige geschiedenis is de Nike Air Force 1 Low Heren/Dames naar voren gekomen in honderden opties voor alle stijlvoorkeuren. Bovendien heeft het iconische ontwerp van Bruce Kilgore het merk geholpen om nieuwe technologieën zoals Flyknit en Nike React-foam populair te maken. Nike Grind, een materiaal dat bestaat uit gerecyclede restjes, is de nieuwste oplossing die wordt ondersteund door het populaire silhouet.

www.snkrshopeenl.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By phatoes
Added Nov 4 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives