Vad gör Ibutamoren så önskvärt? from Echtairad's blog


Ibutamorenmesylat (MK-677) är en tillväxthormonsekretagog som verkar genom att binda till ghrelinreceptorer i hjärnan för att utlösa frisättning av tillväxthormon och minska kväveförlust under perioder av energibegränsning, vilket ökar muskelmassan samtidigt som produktionen av kväveavfall minskar.


Nuvarande tillgänglig i oral pulverform och allmänt annonserad online som en "anti-aging" eller "fontän av ungdom" för muskeltillväxt, den har aldrig genomgått formella tester utöver kliniska prövningar.

Ökade nivåer av tillväxthormon


Din kropp producerar tillväxthormon på höga nivåer under barndomen och tonåren, vilket hjälper till att reglera celldelning och differentiering samtidigt som det stimulerar muskeltillväxt. När väl vuxen ålder kommer, börjar dock dina tillväxthormonnivåer att minska; detta kan bero på att IGF-1 (ett protein som stimulerar muskeltillväxt) toppar under denna period. Ibutamoren kan öka IGF-1-nivåerna för att hjälpa till att bekämpa eventuella naturliga muskelmassaförluster i samband med ålder.


MK-677 fungerar på samma sätt som Sermorelin och Ipermorelin som en tillväxthormonsekretagog, men till skillnad från de flesta GHS-produkter kan den tas oralt snarare än genom injektion - vilket ökar utsöndringen av tillväxthormon snabbare än GHS-föreningar som kräver injektion.


Studier visar att MK-677 fungerar genom att binda till ghrelinreceptorerna i hjärnan och stimulera tillväxthormonproduktionen utan att påverka andra hormoner som kortisol som potentiellt kan ha negativa konsekvenser på kroppen. Därför har MK-677 visat potential för att förbättra aptiten och muskeltillväxt och samtidigt förhindra muskelförtvining.Individer som vill veta ibutamoren, de kan besöka här.


Reducerat kroppsfett


MK-677, mer allmänt känt under sitt varumärke Ibutamoren, är en effektiv icke-peptidanalog av Ghrelin som fungerar som en sekretagog för tillväxthormon. Den simulerar dess stimulerande verkan för att öka plasma GH och IGF-1 nivåer utan att nämnvärt påverka kortisolnivåerna.


Ibutamoren kan hjälpa till att främja muskel- och styrkavinster samtidigt som det hjälper till att förlora fett. Dessutom ökar det aptiten samtidigt som det kan leda till vätskeansamling eller uppblåsthet hos vissa användare.


Bevis tyder på att det kan hjälpa överviktiga individer och äldre kvinnor som går igenom klimakteriet att öka bentätheten, vilket hjälper till att förhindra osteoporos. Dessutom tyder forskning på att det minskar diet-inducerad förlust av mager kroppsmassa bland överviktiga individer.


Kombinationen av Ibutamoren-LGD-4033 är en innovativ ny utveckling inom prestationsförbättring och anti-aging medicin. Dessa två distinkta föreningar erbjuder distinkta fördelar när de tas tillsammans, så att förstå deras synergier är avgörande för att frigöra deras fulla potential.


Ökad muskelmassa


MK-677 (eller Ibutamoren), är en tillväxthormonsekretagog som fungerar som ghrelin för att stimulera aptiten och öka tillväxthormonnivåerna, vilket hjälper till att bygga muskelmassa genom att uppmuntra fler kalorier att gå till muskelbildning istället för fettlagring. Ökad IGF-1 kan också uppmuntra muskelbyggande ansträngningar som kan resultera i att din önskade fysik realiseras snabbare tillsammans med mer energi, bättre sömnkvalitet, minskade metabola riskfaktorer som proteinkatabolism eller fetma helt undviks.


Ibutamoren kan inte bara hjälpa muskeltillväxt, utan kan också förebygga sarkopeni och förbättra bentätheten genom att höja IGF-1-nivåerna som normalt toppar under barndomen och tonåren och sedan minskar med tiden när du åldras och slutar träna. Ökade IGF-1-nivåer hjälper till att förhindra proteinnedbrytning vilket hjälper dig att bevara mager muskelmassa. Dessutom kan ökad IGF-1 öka bentätheten för att förhindra osteoporos för äldre individer eller de som återhämtar sig från rörlighetsbegränsande skador och öka rörligheten totalt sett.


Förbättrad sömnkvalitet


Sömn är avgörande för muskelåterhämtning, bentäthet och hormonell jämvikt. Ibutamoren MK-677 har visat sig avsevärt förbättra sömnkvaliteten bland användare genom att stimulera tillväxthormonproduktionen och förlänga REM-sömnvaraktigheten.


Denna effekt kan orsakas av dess förmåga att efterlikna ghrelin och aktivera dess receptorer, vilket leder till förbättrad kognitiv hälsa. Ghrelin i sig förbättrar den kolinergiska aktiviteten genom att stärka cellmembranen och öka kraftuttaget, vilket bidrar till kognitiv förbättring som ett resultat.


Ibutamoren kan hjälpa till att främja sömn genom att stimulera produktionen av melatonin och öka amplituden av långsamma (steg IV) sömn- och REM-cykler, och genom att minska frekvensen av avvikelser från normala mönster. Som sådan kan den tas antingen innan du går och lägger dig eller när du vaknar för att säkerställa en oavbruten natts vila sömn samt öka bentätheten och muskelmassan.


Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Echtairad
Added Jul 16

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives