nike court vision mid zwart from c58vwevw's blog


Geïnspireerd door de Fastbreak-stijl van de jaren 80, heeft de Nike Court Vision Low marterclubs.com een bovenwerk dat lijkt op old-school basketball sneakers. Deze low-profile sneakers nemen visuele elementen van de AF1 en andere legendarische sneakers uit het verleden. Dit gestroomlijnde ontwerp is veelzijdig voor elke stijl en comfortabel voor iedereen.

De Nike Court Vision Low heeft een trendy silhouet dat lijkt op de afgeslankte versie van de AF Ones. Met een klassiek silhouet straalt het trendy stijl nike schoenen heren goedkoop en veelzijdigheid uit die bij verschillende gelegenheden snel kunnen worden aangevuld met een verscheidenheid aan outfits. Als het gaat om verbeterde duurzaamheid en comfort, kan het ook een go-to-schoen zijn. Het kan een uitstekende aanvulling zijn op een rotatie van kicks zonder al te veel geld uit te geven.

Met de Nike Court Vision Mid vrijetijdsschoenen viert het prestigieuze Amerikaanse merk zijn langdurige erfenis in basketbal. De beste eigenschappen van nike court vision mid zwart Nike's 80s-stijl combineren met de huidige snelheid en lichtheid in een comfortabel, betrouwbaar en nauwkeurig product voor training in de sportschool of wandelen door de stad. De schoenen hebben een gewatteerde enkel en een gedempte binnenzool voor superieur comfort, terwijl de gestructureerde rubberen buitenzool heeft draaipunten voor uitzonderlijke tractie terwijl je je ook vrij kunt bewegen en de iconische Nike Swoosh-branding maakt de klassieke look compleet.

Een groot deel van de gladheid van de Court Vision Mid is te danken aan de rubberen zool, die een cupzool met cirkelpatroon combineert met een EVA-inlegzool Top kwaliteit voor grip, demping en stabiliteit bij elke stap. waar de combinatie van synthetisch leer en geperforeerd textielgaas de luchtstroom door de voet verhoogt en stabiele, lichtgewicht ondersteuning biedt. Een koordsluiting zorgt voor een zeer aanpasbare, nauwsluitende pasvorm, en een halfhoge snit houdt je voeten beschermd en beschermd tegen weer en wind.

https://www.marterclubs.com/

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By c58vwevw
Added Apr 8 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives